Jeg har lenge kjent på en trang til å utgjøre en forskjell samfunnet. Jeg har et ønske om at vi mennesker skal kunne tenke på fremtiden, og se hvordan vi faktisk behandler planeten vår. Dagens siviliserte og globaliserte samfunn har mange positive aspekter, men også en del negative. Vi lever i hverdag fylt med plastikk, press, og stress. Mitt mål med denne bloggen er å informere og inspirere til en mer miljøvennlig, positiv, og gledesfylt hverdag.

Jeg vil også dele min egen prosess til en mer bærekraftig livsstil. Jeg tar små steg hver eneste dag, og ønsker å inspirere andre til å gjøre det samme. Jeg er langt i fra perfekt, og det er heller ikke målet. Jeg deler inspirerende artikler jeg finner rundt omkring på nettet. Skriver også om utfordringer jeg tar på meg, og innhold jeg lager rundt foto, design, og reising.

Jeg vil gjerne høre fra deg!
Legg igjen en kommentar eller send meg en PM på Instagram.

Jeg er en 22 år gammel jente fra Trøndelag, nærmere sagt Trondheim. Jeg vokste opp omgitt av støttende og kjærlige mennesker. Jeg er for tiden en bachelorstudent i MID-Media Produksjon på Høgskulen i Volda. Jeg har også fagbrevet i Mediegrafikerfaget etter to år som lærling/webdesigner for Smart Media AS i Steinkjer. Jeg jobber fortsatt hos dem deltid ved siden av studie.

Jeg elsker også å leve en aktiv livsstil og utfordre meg selv med nye mål og ferdigheter. Jeg er alltid ivrig etter å lære nye ting, og lever etter sitatet: «Do the things you think you cannot do». Å være kreativ ved å skape innhold og kunst er en flott måte for meg å fortelle historier på. Den ultimate jobben er reise rundt å hjelpe andre med å fortelle en historie. Jeg jobber kontinuerlig med utvide kunnskapen min i områder som bærekraftig livsstil, minimalisme, og selvutvikling.