Inspirerende artikler

Tidligere denne uken publiserte NRK en artikkel om at 8% av globale klimagassutslipp skyldes turisme. Snakk om å smøre på med dårlig samvittighet for ei som elsker å reise. Men betyr dette at jeg må låse meg inn på rommet mitt i Norge, og aldri få oppleve verden? Nei.. Jeg mener man skal få reise så mye man vil så lenge man er klar over konsekvensene, og at man reduserer utslipp på andre måter #hykler(?). Hva er din mening? (nrk)

Ingenting er som litt deilig design-inspirasjon når man prokrastinerer lekser. Fant denne herlige artikkelen som har samlet alle vinnerne av Motion Awards 2017. Utrolig kule animasjonsvideoer! (motionographer)

En artikkel for de som ikke er en morgenmenneske, men ønsker seg en bedre morgenrutine.

Dette er sjukt! Å bygge et nabolag, skole, eller hva som helst over et avfallsdeponi er jo crazy. I denne artikkelen av NRK så får man se og lese hvilke konsekvenser det har å bare grave ned/dekke over søplet vårt. (nrk)

Er du en av de som sliter med smalltalk? I denne artikkelen kan du få tips til flere gode spørsmål du kan teste ut ved neste samtale. (theladders)