Inspirerende artikler

En av de mest rørende og sterke Ted Talkene jeg har sett. Denne damen har virkelig vært igjennom mye, men det stopper henne ikke i å fortsatt være mentalt sterk. (Youtube/tedxtalks)

Helt sjukt hva matindustrien har gjort i det skjulte de siste årene. Tar de ut fettet av en matvare, så erstatter de det mest sannsynlig med sukker/fruktose. Sjekk denne dokumentaren og la deg sjokkere over hvordan situasjonen er i USA. Gjelder også her i Norge, men takk og lov ikke i like stor grad. (Youtube/fedup)

Wow, applaus til disse individene som frivillig hjelper til når en tragedie rammer landet. En god og rørende artikkel med bilder og historier fra disse sterke menneskene. (positive.news)

Om du sliter med å finne ut hva du skal gjøre i sommer kan du sjekk ut denne listen. Der finner du gode tips til aktiviteter du kan finne på med gode venner og familie. (theeverygirl)

Hva gjør du dersom du har vært en del av reklamebransjen som har jobbet for å manipulere millioner av mennesker til å ta dårlige valg for helsen? Dan Parker er en av de som fikk en helomvending da han selv ble diagnosert med Diabetes Type 2. I stede for å fortsette å promotere McDonalds, Coca-Cola og andre gigant-kjeder, så valgte han å snu om på samvittigheten å heller promotere en sunnere livsstil. (positive.news)