Inspirerende Lenker

Jeg kjenner det koker litt i meg når større restaurantkjeder ikke vil høre på hva kunden/forbrukeren ønsker. I det siste har vi lagt stort press på at McDonalds skal forby PLAST sugerør. Men de velger å ignorere oss! (smoke coming out of nose). Hvorfor skal vi fortsette å lage ikke nedbrytbar engangsprodukter når det finns alternativer som er MYE bedre for planeten vår? Jeg plukker opp plast sugerør hele tiden i #plukkenpose Utfordring. Det er utrolig trist og frustrerende! (Nrk)

Plastproduksjonen skøyt fart etter andre verdenskrig. Det var billig å produsere og det ble presset på forbrukere uten å tenke over konsekvenser. I dag er det plast overalt. Rundt maten, i klærne våre, i skjønnhetsprodukter, og til og med i tyggis! #yuck.. Se denne videoen av historien om plastproduksjon. (youtube/natgeo)

En veldig interessant artikkel av entreprenør Kristen Hadeed, om hvordan hun ble sterkere ved å eksponere sin sårbarhet på arbeidsplassen. (linkedin) 

Vi er alle utsatt for det, og for mange av oss er det en hverdagsplage uten like. Jeg snakker selvfølgelig om fordøyelsesproblemer. Noe jeg ikke er redd for å snakke om. Jeg sliter, punktum. Tenker å lage et eget innlegg om det senere. Jeg vil dele denne artikkelen om hvordan magehelsen kan påvirke humøret vårt. Dette har jeg erfaring med. Spiser/drikker jeg for mye søtsaker og usunn mat så kjenner jeg det veldig på humøret dagene etterpå. Derfor viktig at jeg lærer å kontrollere binginga mi. (Binging: sliter med å stoppe når jeg først starter). (mindbodygreen)

Tenkte jeg skulle dele denne. WWF har lansert en Bli hav-fadder- kampanje. Har ikke rukket å satt meg i det enda. Men det er et godt initiativ. Selv er jeg mer fan av å komme seg ut å bidra, enn å la noen hundre lapper forsvinne fra kontoen hver måned. Det er både sunt og godt for sjelen å donere bort tiden sin til noe fornuftig som å plukke søppel i naturen. (wwf)