Inspirerende artikler

Har du noen gang laget, skrevet eller produsert noe som du er fornøyd med, men tørs ikke publisere det ut i den store verden? Les denne artikkelen om hva du kan gå glipp av dersom du ikke presser deg selv i å ta det neste steget. (alexandrafranzen)

Har du noen gang tenkt over hvordan store kleskjeder som Hm, Zara og Asos klarer å komme ut med nye kolleksjoner hver eneste måned i året? Hvem lager disse klærne?  Er det miljøvennlig? Hvor mye får de betalt? Sjekk ut dokumentaren The True Cost på Netflix for et overraskende og overveldende svar. (netflix)

Med alt styret rundt Facebook for tiden så er det ingen hemmelighet at folk rømmer fra plattformen. Men hvor enkelt er det egentlig? ALLE er jo på Facebook i dag. Alt av arragement, nyheter og oppdateringer vil du gå glipp av dersom du sletter brukeren din. Ikke minst så mister du tilgangen til Messenger, som er en av hovedgrunnene til at hvert fall jeg fortsatt er medlem. Se denne korte videoen om hvorfor vi bruker FB, selv om vi hater det. (youtube/vox)

Trenger du en instant happiness boost? Ved å gjøre et eller flere av punktene på denne listen kan hjelpe på humøret. (independent)

Elegant minimal symmetri er som godteri for øyet. Disse herlige bildene er verdt å ta en titt på for en boost i kreativitet og hygge. (abduzeedo)