Inspirerende artikler

Endelig Norge! 2018 er året hvor hele Norge står opp mot plasten i naturen. Jeg er så utrolig glad for at NRK har produsert serien Planet Plast, som tar opp viktig tema og kunnskap rundt plasten. Om du ikke har så anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke den ut!(nrk nett-tv)

Sliter du med å opprettholde nye vaner? Last ned appen Fabulous. Den er veldig hjelpsom og fin å bruke. Jeg har kun brukt den i 3 dager, men føler den allerede hjelper! Ikke minst er UX designet skikkelig nice (thefabulous)

Det er ikke bare i Norge plast-trenden følges. Også andre land i verden har gjort grep mot plast forbruket. (positive.news)

Ingenting er som en sneak peak bak kulissene på kanskje Norges mest populære reality show. Ja, jeg snakker om Paradise Hotell, aka «Pærra». Denne kronikken av Thomas Seltzer tar for seg hva som faktisk ligger bak produksjonen. (nrk/kultur)

Ikke glem å få med deg den nye Avengers Infinity War som har kinopremiere denne uken! Jeg gleder meg masse! Her kan du se en samling av fantastiske «artworks» av den nye Avengers filmen. Me like! (abduzeedo)