Avreise: 16. juni
Hjemreise:
07. juli
Sted:
 Tortola, Nanny Cay, British Virgin Island, (BVI)

Lokal tid: 21:35
Norsk tid: 03:37
Se kart
__________

En lang reise med lite søvn og mat har gjort meg sliten, men også full av adrenalin. Jeg ELSKER å reise, og i desember så ble jeg spurt om jeg ville være med på en seiltur fra British Virgin Island oppover Bahamas i Karibien. Jeg ble i ekstase og takket ja med en gang! Dette var en opplevelse og sjanse flere bare kunne drømme om! Jeg fikk med meg kjæresten på lasset og pakket med meg badetøy, kamera og eventyreren i meg.

Vi reiste fra Trondheim, Værnes til Amsterdam. Fra Amsterdam til New York, JFK. Der skulle vi overnatte til neste fly gikk kl. 08:30 om morgenen. Med Jetlag og poser under øynene dro jeg og kjæresten inn til Manhattan og fikk med oss Times Squre. #AmerikanVirgins. Klokken var ved midnatt da vi kom frem, og jeg hadde ikke sovet på et døgn, så jeg var mer til stede i drømmeland enn i fotoverden. Fikk tatt noen bilder som jeg vil poste senere.

Nå sitter jeg i Nanny Cay hvor båten står. Vi har brukt dagen i dag til å bare slappe av og gjøre små ærender. I morgen tidlig starter vi seilingen til Bahamas via St. Thomas, Puerto Rico, Dominanske Republikk og mange tropiske øyer i Bahamas. Jeg er så sykt spent på hvordan dette vil gå!
Har stort sett ikke tilgang til nett hele tiden. Så jeg skal prøve å poste bilder på instagram, og kanskje det kommer noen updates her også.

Stay Tuned!