Er det ikke deilig bare å ligge i sengen en søndagsmorgen å vite at for hvert minutt du ligger der så mister du verdifull tid du kunne ha brukt på skolearbeid eller jobb? Med en solid rutine hvor jeg er i sengs før 23, og står opp rundt 7. Så skal det sies at å skeie ut en dag har jeg til gode for. Søndager er hellig, men samtidig en god dag til å catche up på ting man har utsatt ut uka.

Dette innlegget er mer et slags samle innlegg for å ikke ødelegge streaken jeg har med å oppdatere om New Zealand oppholdet. Tenkte at en ukes-oppdatering etter Fiji-innlegget var meningsløst, og i forrige uke gjorde jeg ikke annet enn å sperre meg inn på rommet å lese til prøve. Men denne uken derimot, den har vært spennende!

Jeg har blant annet tatt ett stort steg for å faktisk prøve å utgjør en forskjell her i samfunnet. Jeg har annonsert på det store Internett at jeg skal ta på meg utfordringen å plukke én pose søppel fra naturen hver dag i mai. #Ploggimai #Plukkenpose. – Det hjelper nemlig ikke at jeg sitter på rommet mitt med sterke meninger og holder de for meg selv. Hvis alle skulle ha gjort det så stopper menneskeheten å utvikle seg. Det ville for så vidt ha reddet planeten, men hvem skulle da ha ryddet opp all plasten som allerede ligger i naturen?

Så oppdateringer på denne utfordringen kommer på Instastory hver eneste dag. Se @lovisesverdrup for mer! – Jeg vil også skrive mer om det på bloggen mot slutten av måneden.

Kort oppsummering av uka:

  • Jeg har oppdatert designet på bloggen. Siden er nå mye renere, raskere og mobilvennlig(Viktig ettersom 60% leser denne siden på mobilen). – Motivasjonsboost!
  • Hadde tidenes prøve i Prosjektledelse. – Så lenge jeg står så er jeg fornøyd, haha.
  • Har satt opp en god HIIT treningsøkt som jeg har fulgt de siste dagene. Svetten flyver i alle retninger når man utfører burpeesene for å si det sånn. – Kanskje poste den på bloggen senere
  • Var på bursdagsselskap lørdagskveld hvor jeg presterte i å spiste så mye cupcakes og potetgull at jeg faktisk ble kvalm og kastet opp da jeg kom hjem. – #Sugarhigh
  • Jeg og Erlend bestilte endelig overnatting i Singapore og fly til Bali i juni. Åh, gleder meg sånn! Skal bli godt å se guten etter 4 måneder fra hverandre. – Bowchicawowow
  • Denne uken gikk vi også inn i den siste perioden av semesteret. Altså startet på de siste litt større oppgavene i fagene. Vil nok bli mye jobbing med det fremover, samt nyte de siste ukene jeg har igjen i dette nydelige landet. – Kun 6 uker til semesteret er over!…