Kort oppsummering av uka:

Jeg startet mandagen med å løpe til legekontoret. Rakk akkurat timen, og fikk påvist «Hay Fever», altså allergi. Jeg er tydeligvis allergisk mot ett eller annet her i New Zealand. Aldri hatt noe slikt hjemme i Norge. Rart

På tirsdag deltok jeg i en Sustainability workshop her i Orchard Park. Vi var en herlig gjeng som diskuterte hva vi kan gjøre for å minimere utslippene våre. Også hvilke aktiviteter vi kan inkluderer andre på.

På onsdag brukte jeg dagen til å trene, jobbe, og gjøre lekser.

Torsdag: lekser, lekser, skole, blogg, lekser

På fredag tok jeg og Matthew oss en ploggekonkurranse. Vi delte oss og jogget rundt på campus med ei bøtte som vi fylte opp med søppel. Da vi kom tilbake var det high five og god samvittighet!

Jeg har også kommet til den konklusjonen at jeg er alt for streng mot meg selv. Spiste derfor opp en boks Pringles, og de siste bitene med Daim Melkesjokolade (pls, send more!).

Lørdagskveld gikk til å se litt tv-serier før jeg ble rastløst og bestemte meg for å kokkelere litt på kjøkkenet. Jeg lagde granola-barer av: dadler, havregryn, peanøttsmør, melk, og kanel. Miksa det sammen og stekte de litt i stekovnen. Volá.

Endelig dro jeg på en joggetur igjen. Har i det siste hold meg for det meste til mølla. Man blir litt i transe der hvor man løper og stirrer på tiden. Jeg jogget bort til Hamilton Gardens. Å herregud hva er det jeg har holdt på med de siste 3 månedene? Hvorfor har jeg ikke vært her før? En nydelig stor hage med spennende arkitektur og planter. Her skal jeg komme tilbake igjen, og da skal jeg ta med meg kameraet.

Ellers har jeg hold Plogginga/plukk en pose søppel gående hver dag. Alt deles på Instagram!