Kort oppsummering av uka:

Denne uken har jeg kjent på hvor viktig og befriende det er å bruke naturen som treningsplass. Har hatt lite motivasjon til å stå gå opp til treningssentret og svette foran et offentlig speil. Da vil jeg heller svette i frisk bris. Jeg får også kombinert treningen med #plukkenpose utfordringen, som går overraskende bra!

Jeg har fylt en pose hver dag denne uken, til og med på selveste 17.mai. Jeg sto opp klokken seks. Var ute av huset klokken syv, og gikk rundt i nabolaget og fylte posen etter 15min. Så jogget jeg videre rundt campus. Brukte mesteparten av dagen på skolen, men fikk feiret med pizza og kaker på kvelden sammen med en gjeng herlige nordmenn. Vi satt å så en litt skuffende NRK sending, men det ble tidlig kveld på meg ettersom all den maten gjorde meg kvalm. Igjen, jeg høvla nedpå med pizza, muffins, kake, og Smash!. #SugarOverload. Noe som resulterte i at jeg våknet med en slags «sukker-hangover» på fredag. Var slapp og uvel hele dagen. Gråt av 17.mai-MyStoryene til folk, spiste nasty bønne-taco, og la meg til å sove klokken ni på kvelden. Sov i gode 13 timer! Lørdagen gikk til plogging i regnværet, jobbing, og igjen enda en kveld hvor jeg følte meg kvalm og la meg til å sove klokken elleve. Sov i gode 12t gitt…

Så ja, man skulle tru jeg vell uthvilt, men jeg sliter med en liten intern krangel ang. kosthold. Jeg finner nemlig ikke ut av hva som gjør at jeg er både tett og trett etter å ha spist. Har aldri slitt med dette før. Kan være nå matintoleranse som tuller med meg, eller det kan være ett eller annet her i New Zealand som jeg ikke er vant med. Jeg er helt lost. Og blakk. Gidder ikke lege, de er så sjukt inkompetente i dette landet… Går jeg til legen med dette så får jeg mest sannsynlig resept på antibiotika. #trist

Men uansett. Det er nå under en måned igjen av oppholdet. Jeg har mye skole og jobb fremover. Skal ikke legge skjul på at jeg savner familie og venner der hjemme. Skal også bli godt å møte kjæresten i Singapore 19. juni. Can’t wait!