Kort oppsummering av uka:

Nå sitter jeg inne på rommet mitt mens regnet pøser ned ute. Mellom lårene har jeg plassert en kopp te for å varme den frosne vikingens lår fra dette absurde været i paradis. Ja, jeg kjenner at jeg skammer meg litt over at jeg lo da jeg fikk råd om å ta med meg ullundertøy og vinterjakka. Det blir jo ikke kaldt hvor det vokser palmer?? – Joda, de har vinter her også. Temperaturene går ned til 0 grader om natten, og husene er isolert med luft. Så dere kan tenke dere at jeg blaster den ovnen på full guffe.

Mandag: Jeg startet uken med en smertefull prøve i prosjektledelse. Jeg brukte en god 20 min på å stirre i veggen, og planlegge hva jeg skulle gjøre til høsten. Jepp, så vanskelig var den. Jeg kom fram til at dersom jeg ikke står faget så stikker jeg til Nepal og mediterer med munker.

Etter prøven blastet jeg full hard-rock musikk, og kom ramlende inn hytta til Helene og Mathilde. Mest fordi jeg trengte en skulder å gråte på. Flaks Helene studerer til å bli revisor, hun tok frem kalkulatoren og hun forsikret meg at jeg vil bestå faget selv om jeg ikke får optimal karakter på prøven. Så heldig jeg er som har disse gode menneskene rundt meg! Takk ♥︎

Tirsdag: Jeg tok jeg turen innom frisøren for en trim. Jeg betalte studentpris på en stuss og vask til kun 205,- ! I Norge er det 500,- minimum. Sjukt. Etter det satt jeg meg å jobbe mer med skole og jobb. Etter flere timer inne på biblioteket dro jeg, Helene og Mathilde til Hamilton Gardens.

Onsdag: Brukte dagen til skole og jobb.

Torsdag: Siste dagen med #plukkenpose utfordringen jeg satte meg i mai. Jeg fikk med meg Xuan fra Kina, og vi gikk en tur rundt campus og fylte posene våre. Hun hadde fulgt med på Instagram og blitt så inspirert at hun ville bli med. Hun publiserte også om fenomenet til sine venner på kinesisk sosiale medier. Kanskje er det håp for at Kina blir flinkere med søplet sitt? På kvelden dro vi en gjeng på kino. God stemning med latter og popcorn.

Fredag: Den siste innspurten av min originale tidsskjema på skolearbeid måtte bli forskjøvet. Hele dagen gikk til å blogge, trene, og bare slappe av.

Lørdag: Jeg, Helene, og Mathilde tok en road trip med Rhonda til Ragland og Bridal Vail Falls. Et eget innlegg med bilder kommer til uka. Jeg hadde også sovnet dårlig natten før. Hadde krampe i magen/tarmene hele dagen. Skylder på yoghurt-nøttene jeg koste meg med fredagskveld…

Søndag: Og her sitter jeg fortsatte inne på rommet mitt. Regnet ser ikke ut til å stoppe med det første. God jeg ikke må ut å plukke søppel..heheh. Resten av dagen går til skole og jobb.

Søppel-jenta, over og ut!