Uken som har gått
Brr, man skulle ikke tro det men være begynner å bli litt kjølig. Det går mot høst her. Det faller blander ned fra flere trær og om morgenen er gresset vått. Jeg skal selvfølgelig ikke klage! Om dagene når solen er fremme er det fortsatt en veldig «god norsk sommerdag».

Denne uka har vi bestilt tur til Fiji!! 3 uker til. Ahh, det skal blir så deilig! Har også fått trent masse, skole, jobbing osv. Vi var å så Hot air balloons over Hamilton. Det var nydelig! Fine farger og ikke minst sjukt kult å se de fly av gårde. Jeg kjøpte meg en billig brukt kindle. Nå leses det hver kveld! Fredagskveld var vi ute å spiste god mat. Det ble også en søndagstur til Tauranga. Her spaserte vi runt i bydelen Mount Maunganui i noen timer. Fant meg en fin jakke, og spiste is fra Copenhagen Cones. Yummi!

Ukens høydepunkt
Søndagskveld arrangerte de Hot air Balloon night, hvor de stilte alle luftballongene på rekke også lyste de opp til takten av musikken. Tusenvis av mennesker hadde samlet seg til å se det årlige showet. Etterpå var det fyrverkeri.. Magisk sier jeg bare!

Ukens nedtur
Etter lørdagensøkt er korsryggen min blitt 70 år! Jeg må ha gjort en øvelse feil eller noe. Veldig ubehagelig i hvert fall..

Ukens inspirasjon
Denne rare film traileren, hahah

Ukens tips
Legg telefonen din på andre siden av rommet før du legger deg. Når alarmen ringer blir du tving til å stå opp fra senga. Da våkner man så mye mer! Enn om man bare slumrer i sengen. Dette trikset har hjulpet meg må å stå opp rundt 6-7 hver morgen!

Ukens craving
Rå mandler

Ukens irritasjon
Det er så sjukt dyrt å handle sunn mat. Altså grønnsaker er jo så som så. Men skal du leve mer miljøvennlig i matveien så koster det ekstra.

Ukens Kiwi-slang
I stede for å si «Ketchup», så sier de bare «sauce». Det kan bli forvirrende til tider.