Uken som har gått
Jeg får ikke nok av opplevelser! Har gjort så mye de siste dagene at jeg sliter med å huske hva jeg gjorde i begynnelsen av forrige uke. Derfor godt jeg har en dagbok hvor jeg skribler ned hva som skjer hver dag. Når det kommer til skole så er alt under kontroll. Det eneste jeg sliter litt med er at alt av reising sluker så mye penger at jeg får dårlig samvittighet om jeg kjøper meg en kaffe eller banan til lunsj. Jeg har selvdiagnosert meg selv med FOMO. «Fear of missing out». Akseptert det. Og lever livet og sluker i meg alt av eventyr mens jeg er her. Jeg dro ikke til andre siden av verden for å sitte på rommet å binge Netflix.

Forrige onsdag prøvde vi oss på hesteridning. Altså meg oppe på en hesterygg og kontrollere et annet vesen. Hahah. Gikk vell fint. Er flink til å fake selvsikkerhet, så kommer tryggheten etter hvert. #FakeItTillYouMakeit

Påskehelgen gikk til roadtrip til hovedstaden Wellington. Det er en 7t kjøretur sørover. En fantastisk morsom og herlig tur med gode venner. Mer om dette i et eget innlegg!

Ukens høydepunkt
Utenom Wellington-turen så var jo det å ri en hest i måneskinnet opp og ned dalene i New Zealand utrolig gøy! Ukens rumpe-trening var det i hvert fall.

Ukens nedtur
Jeg har en forferdelig hoste. Mye slim og ubehag. Huff…

Ukens inspirasjon
Denne dama reiser verden rundt og dokumenter opplevelsene.

Ukens tips
Sjekk vaskelappen før du går i vei å prøver å gni bort flekker fra plagg. Min fine nye regn/vind jakke er nylon. Damen vi bodde hos i Palmerston North (Airbnb), prøvde å hjelpe meg med å fjerne flekken. Hun sto å skrubbet stoffet med vaskemiddel, shampoo og annen såpe. Men i stede for å fjerne flekken så ble stoffet ødelagt!! Så nå har jeg en stor stygg «flekk» hvor stoffet ser annerledes ut. Ahhh, typisk…

Ukens craving
Yoghurt nøtter med tranebær. Yummiii!

Ukens irritasjon
Hvor mye som var stengt i Wellington. Mye av det vi hadde planlagt fikk vi ikke gjort fordi de hadde stengt butikker osv på grunn av påske. Dårlig informasjon om åpningstider.

Ukens Kiwi-slang
Ikke akkurat slang, men mat porsjonene i dette landet er alt for store! Det varierer mye, men som regel når man bestiller «normal» str på maten så får man alt for mye.

Relaterte innlegg

  • Fikk virkelig testet ut hva jeg er god for denne uka. Har stått opp kl.7 hver eneste morgen, til og med lørdag og søndag! Skal sies at jeg legger meg…

  • Uken i kort oppsummering Dagen etter St. Patricks Day. Need I say more? Hahah. Denne uken har vært preget av rutiner og flere sosiale settinger. Jeg fikk endelig stusset håret…

  • Uken i kort oppsummering Denne uken har det skjedd mye nytt og spennende. En balanse mellom å slappe av og dra ut på byen med herlige mennesker. Har bare vært…