Uken som har gått
En hektisk hverdag hvor jeg stort sett sjonglerer mellom skole, trening og opplevelser. Denne uken har gått mest til lekser, trening og nok en tur med TravelSquad. Vi tok utfordringen på strak arm og bestemte oss for å gå Tongariro Alpine Crossing. Det er en fjelltur på 8t, hvor du går 20km, og på det høyeste punktet er det 1886m. Det er her Mt. Doom ligger. Altså fjellet fra Ringenes Herre filmene.

Første delen av turen var nydelig. Du kunne kjenne igjen område fra filmene og alle var optimistike på at vi skulle komme opp å få sett den nydelige utsikten. Lite viste vi at her kunne vi oppleve 4 sesonger på få timer. Fordi da vi starte med å klarte oppover så kom tåke stigede på. Med den kom regn og vind, og mennesker som slet seg opp fjellveggen i bare shorts og joggesko. Vi måtte også hjelpe ei dame tilbake på føttene igjen etter at hun hadde fått skikkelig krampe pga. kulda.

Det ble altså ingen Insta-utsikt på oss. Vi fokuserte mer på å komme oss ned, men stemningen var fortsatt god. Jeg er utrolig glad for at vi klarte å gjennomføre turen for det var ikke «barneskirenn» akkurat. Da vi kom ned var vi alle slitne. Vi kjørte tilbake til Hamilton samme dag, og jeg avsluttet dagen med å sovne med Macen i fanget.

Ukens høydepunkt
Å gå Tongariro Alpine Crossing

Ukens nedtur
Tidenes sureste resepsjonsdame på Motellet vi lå på.
At jeg klarte å slette alt av tekst til dette innlegget da alt var ferdigskrevet..

Ukens craving
Snackballs med karamell. Laget med naturlig frukt, nøtter og frø.