Uken som har gått
Fikk virkelig testet ut hva jeg er god for denne uka. Har stått opp kl.7 hver eneste morgen, til og med lørdag og søndag! Skal sies at jeg legger meg 22, leser 1t bok, før jeg døser av. Været har også vært over gjennomsnittet kaldt denne uken. Så kaldt at jeg ha måttet sove med ullundertøy, ullpledd og cardigan jakke over der igjen. De kan virkelig ikke å isolere hus her i landet.

Ellers har jeg fått gjort mye skole og trening. Kjørte på med en bytur på fredag for å handle inn til vi trenger til FIJI! Mandagsmorgen (søndagskveld norsk tid). Så setter vi oss på flyet. Det er en 2t flytur bare. Helt magisk. Den siste uken har det vært en orkan som har herjet på flere øyer, også øya vi skal på (Viti Levu, Nadi). Hmm, har blandet følelser mot å ligge å slappe av på en strand, mens befolkningen, som har fått alt de eier ødelagt, rydder opp i gatene etter stormen.. huff, tragisk