Uken i kort oppsummering
Denne uken har det skjedd mye nytt og spennende. En balanse mellom å slappe av og dra ut på byen med herlige mennesker. Har bare vært her i én uke, men jeg føler at jeg kjenner folk her i flere år. Alle er så imøte kommende og hyggelige. Å snakke engelsk er null problem. Det er også 4 andre nordmenn her i student-komplekset. Så litt norsk og mye engelsk. Greit å opprettholde moderspråket også. I neste uke starter skoletimene. Nye opplevelser og minner skal det bli!

Ukens høydepunkt
Komme meg like hel ned til New Zealand. Alt av baggasje og mine to melkesjokoladeplater ble med inn i landet.

Ukens nedtur
Havnet meg selv på legevakten mandagskveld. Jeg og Iris dro tidligere til baren, hvor jeg klarte å få akutt feber og dehydrering etter en halv øl. Ikke nok med det, men så ble jeg så redd for at noen hadde spika drikken min så jeg fikk panikk og startet å hyperventilere. Noe som resulterte i at jeg ble enda mer svimmel og følte meg enda verre. Den kinesiske restauranten jeg hadde gått inn til hadde ringt politiet og ambulanse. Fuxk. Jeg ble enda mer redd og hode mitt var heeelt borte. Jeg kan huske at jeg kom meg inn i sykebilen. Noen tester ble tatt, også kjørte de meg til sykehuset. Ble tatt enda mer tester. Vi ventet. Også viste det seg at jeg må bare drikke mer vann. Jezz… Flaut, men en god historie.

Synd vannet i springen er som å drikke et basseng fylt med klor. + Kjøpevann blir fort mye penger. Hahaha.

Ukens inspirasjon
Turen til Hobbiton var fantastisk. Men mer om den i et eget innlegg.

Ukens tips
SOV PÅ LANGE FLYREISER!
Viktig: Drikk vann og solkrem.

Ukens craving
Vann og søvn.

Ukens irritasjon
Fluer over alt!

Ukens Kiwi-slang
«Yeah Nah» – Brukt i en samtale hvor du skjønner hva den andre personen sier, men er ikke helt enig. Eller dersom noen inviterer deg med på noe, men du har egentlig ikke lyst.