Uken i kort oppsummering
Weei, en ny uke har passert og jeg er fortsatt i god behold. Dette var første uken tilbake på skolebenken. Helt klart noe jeg har gått å ventet på i hele år. Var spennende med de nye fagene. Jeg har helt klart vært mye frem og tilbake med hvilke fag jeg skal ta. Det landet til slutt på: Interactive Media Design, Film-Production, og Tools for Managing Projects. Alt veldig interessant og relevante til videre utdanning og jobb. Jeg kom også nettopp hjem fra en helgetur i Rotorua med en god gjeng. Vi har gjort så mye kult! Alt fra å besøke en geothermal park, zipline, og drikke rødvin rett fra flaska på hostelrommet. Bilder og video kommer nok til uken!


Ukens høydepunkt
Helgetur til Rotorua. Masse kule aktiviteter og opplevelser. Må si det å ta aktiviteten som het «Quick Jump/ Leap of faiht» kanskje var ekstra spennende. Etter vi hadde ziplina så måtte vi jo komme oss ned tårnet, som var 13 meter høyt. Den måten de hadde løst det på i denne parken var sjukt kult. Vi måtte stå ute på et platå og lene oss bakover, som om vi faller. Tauet tar jo i mot deg, men i det første sekundet så faller du faktisk bakover og du kjenner er skikkelig sug i magen. Nå alla bungee jumping.

Ukens nedtur
Hmm, vanskelig å si. Men det må nesten være da jeg oppdaga at reima på klokka mi var ødelagt. bleh

Ukens inspirasjon
Sjekk ut: https://www.ignant.com/2016/07/21/navigating-chiles-marble-caves/

Ukens tips
Her i hytta har vi ikke kaffetrakter så jeg har måtte ty til pulverkaffe. MEN kaffen jeg drikker nå er den beste jeg har drukket på lenge, og det bare med hvilke rekkefølge jeg putter ingrediensene opp i koppen. Så jeg starter med en skvett almond milk/melk så putter jeg opp i én teskje pulverkaffe, så det kokende vannet til slutt. Aner ikke hvorfor, men det smaker mye bedre enn hvis man hadde gjort det omvendt.

Ukens craving
Epler! Jeez, de har gode epler her.

Ukens irritasjon
Matlaging. Jeg finner det ekstremt hard å finne inspirasjon på hva jeg kan lage til middag. Nytt land, nye matvarer. Mye av det er jo spennende, men jeg blir veldig overveldet og savner allerede leverposteien og brunosten.

Ukens Kiwi-slang
Når du sier «Kiwi», så snakker du om folket her, og ikke frukten! Frukten blir «Kiwi-fruit». Jepp, jeg har svidd meg på den. Haha